انواع آسانسور کارگاهی

انواع آسانسور کارگاهی با توجه به نحوه کاربرد به پنج دسته آسانسور هیدرولیک، کششی، وینچ، مغناطیسی و کارگاهی تقسیم می‌شوند. آسانسورهای کارگاهی در برج‌ها و سازه‌های مرتفع و…کاربرد دارند. آسانسور کارگاهی چیست؟ انواع آسانسور کارگاهی کدامند؟ انواع آسانسور کارگاهی چیست؟ در ادامه به چنین پرسش‌هایی حول معرفی انواع آسانسور کارگاهی پاسخ می‌دهیم.

معرفی انواع آسانسور کارگاهی

در این مطلب باید در ابتدا سوال انواع آسانسور کارگاهی چیست؟ را به شما پاسخ دهیم. در بیشتر موارد برای ساخت اتاق آسانسور کارگاهی از اتاق بدون دیواره استفاده می‌شود و با کمک آن می‌توان انسان و انواع تجهیزات را جابجا کرد. تجهیزات به‌کاربرده در ساخت انواع آسانسور ممکن است با یکدیگر تفاوت داشته باشند، اما همه آنها از بالاترین طبقه‌ای که اتاق آسانسور به آن سرویس می‌دهد، بالاتر قرار می‌گیرند.

سرعت معمولی که برای انواع بالابر کارگاهی در نظر گرفته می‌شود شامل 200، 350 یا 500 فریم در دقیقه بوده اما هدف نهایی سازندگان، تنظیم این سرعت حداقل روی 600 فریم در دقیقه تعیین‌شده است. آسانسورهای کارگاهی با توجه به معیارهای مختلف در دسته‌بندی‌های متنوعی قرار می‌گیرند که این امر به شما کمک می‌کند آسانسور مناسب کار خود را خریداری کنید. سایت اوج تاور کرین انواع آسانسور کارگاهی و تاور کرین را تولید کرده و به‌صورت مستقیم به فروش می‌رساند.

معرفی انواع آسانسور کارگاهی

بر اساس نحوه نصب، انواع آسانسور کارگاهی کدامند؟

به‌منظور اینکه شما با کمک آسانسور و بالابر، همه جابجایی‌های کارگاه خود انجام دهید، باید با انواع آسانسور کارگاهی کاربردی آشنا شده و یک بالابر را با توجه به نحوه نصب آن انتخاب کنید. انواع آسانسور کارگاهی صنعتی بر اساس نصب در دودسته ثابت و سیار قرار می‌گیرند که در ادامه بیشتر در مورد ویژگی‌های هریک از آنها توضیح می‌دهیم.

بالابر کارگاهی با نصب ثابت

احتمالا با مطالعه نام این نوع بالابر، با نحوه نصب آن نیز تا حدودی آشنا شده‌اید. برای استفاده از انواع آسانسورهای کارگاهی با نصب ثابت باید آن را در یک محل نصب‌کرده به همین دلیل باید بستر مناسب را برای آن فراهم کنید. وجود چاهک یکی از الزامات مهم برای نصب این نوع آسانسور است تا هنگام پایین آمدن بالابر و جمع شدن پایه‌های آن، کف بالابر با زمین هم‌سطح باشد. بهترین کاربرد این نوع بالابر درجاهایی است که بارهای سنگین جابجا می‌کنند.

مطلب پیشنهادی:  نصب آسانسور کارگاهی

این نوع بالابر خود به سه دسته مختلف تقسیم می‌شود که شامل موارد زیر می‌شوند:

  • آسانسور ثابت با جک مستقیم
  • آسانسور ثابت زنجیری
  • آسانسور ثابت آکاردئونی

بالابر کارگاهی سیار

نوع دوم انواع بالابر یا آسانسور کارگاهی ازلحاظ نحوه نصب، بالابر سیار است. همان‌طور که از نام آن برمی‌آید، امکان جابجایی راحت آن برای شما فراهم است. این نوع آسانسور در بین انواع آسانسور کارگاهی ازنظر کاربری بیشتر مورداستفاده قرار می‌گیرد. به‌جز جابجایی بار داخل کارگاه‌ها، از این نوع بالابر برای انجام نقاشی نمای بیرونی ساختمان‌ها و مرمت آنها نیز استفاده کرد. این نوع بالابر در دو نوع زیر تولید می‌شوند:

  • آسانسور با امکان جابجایی عمودی اتاق
  • آسانسور با امکان جابجایی افقی اتاق (بوم لیفت نیز نامیده می‌شود)

انواع بالابر کارگاهی برحسب نوع بار

یکی از فاکتورهای مهمی که باید هنگام خریداری انواع آسانسور کارگاهی صنعتی مورد توجه قرار دهید، نوع باری است که باید توسط بالابر حمل شود. ازآنجایی‌که در برخی موارد بار موردنظر حساس است، باید یک بالابر مناسب آن را تهیه کنید. انواع آسانسور کارگاهی ازنظر کاربری شامل دسته‌های زیر می‌شوند:

انواع بالابر کارگاهی

بالابرهای ضد انفجار

در برخی محیط‌های کاری مانند صنایع پتروشیمی گازها و مواد اشتعال‌زا وجود دارند به همین دلیل باید در آنجا از انواع آسانسور کارگاهی کاربردی استفاده کرد که ضد انفجار باشند. در این نوع بالابر سیستمی به‌کاربرده شده که از ایجاد جرقه و سایر خطرهای احتمالی جلوگیری می‌کند.

بالابرهای مواد پودری

مهم‌ترین اصل که هنگام جابجایی مواد پودری با استفاده از انواع آسانسور کارگاهی، تولید گردوغبار کم هنگام انتقال آنها است. کارگاه‌هایی که مواد پودری مانند نمک، شکر، قهوه، صنایع دارویی و… تولید می‌کنند با استفاده از این نوع بالابر راحت‌تر مواد تولیدی خود را جابجا می‌کنند.

مطلب پیشنهادی:  آیا می دانید جرثقیل کارگاهی چیست؟

بالابرهای ساختمانی

انواع بالابر یا آسانسور کارگاهی که در محیط‌های ساخت‌وساز مورداستفاده قرار می‌گیرند، با توجه به نحوه کارکرد به دودسته زیر تقسیم می‌شود:

  • بالابر مصالح ساختمانی
  • بالابر نفر و مصالح ساختمانی

در ساخت اتاق انواع آسانسور کارگاهی مخصوص حمل مصالح ساختمانی تجهیزات بسیار کمی مورداستفاده قرار می‌گیرد. در ساخت اتاق بالابر نفر و مصالح برای حفظ امنیت افراد، از در هم استفاده می‌شود.

معرفی انواع آسانسور کارگاهی بر اساس نیرومحرکه

همان‌گونه که گفتیم دسته‌بندی‌های مختلفی برای آسانسور و بالابرهای کارگاهی وجود دارد که تاکنون چند مورد آن را معرفی کردیم. آخرین دسته‌بندی که به معرفی آن می‌پردازیم، انواع آسانسور کارگاهی کاربردی ازلحاظ نوع نیرومحرکه به رفته در آن است.

البته اگر به ماشین‌های بزرگ‌تری جهت جابجایی تجهیزات خود نیاز دارید خرید و فروش تاور کرین و نصب و تعمیر و نگهداری آسانسور پروژه پاپصیران را مطالعه کنید. ازلحاظ نیرومحرکه به‌کاررفته، انواع آسانسور کارگاهی کدامند؟

انواع آسانسور کارگاهی کدامند

بالابرهای هیدرولیکی

به‌طورکلی انواع آسانسور کارگاهی هیدرولیکی در دودسته چاهی و غیر چاهی مرتب می‌شوند. در مدل چاهی، یک طناب و قرقره در پایین کابین آسانسور قرار دارد؛ اما آسانسور هیدرولیک غیر چاهی در دو طرف کابین خود به پیستون مجهز بوده و به سه دسته مختلف تقسیم می‌شود. این دسته‌بندی‌ها عبارتند از:

  • بالابر هیدرولیک دارای طناب با استفاده از طناب و پیستون جابجا شده و قادر است تا 1800 سانتی‌متر جابجا شود.
  • در بالابر هیدرولیک تلسکوپی باید ابتدا پیستون‌ها در قسمت بالایی چاه آسانسور قرار بگیرند. این آسانسور که 2 الی 3 قطعه تلسکوپی دارد، قادر است تا حدود 1500 سانتی‌متر حرکت کند.
  • بالابرهای هیدرولیک غیر تلسکوپی مانند مدل تلسکوپی دارای پیستون است و امکان جابجایی آن تا 600 سانتی‌متر فراهم‌شده است.

بالابرهای کششی

موتور الکتریکی که در بالای چاه آسانسور قرار دارد، وظیفه تامین نیرومحرکه آسانسورهای کششی را بر عهده دارد. در برخی انواع آسانسور کارگاهی صنعتی کششی، این موتور ممکن است در قسمت پایینی چاه و کنار موتورخانه قرار داشته باشد. انواع آسانسورهای کارگاهی کششی در دودسته مختلف قرار می‌گیرند که شامل موارد زیر است:

  • آسانسورهای کششی دارای گیربکس یک گیربکس به موتور بالابر متصل است که وظیفه آن چرخاندن چرخ جمع کننده طناب است. این نوع بالابرهای قادرند که با سرعت فراتر از 150 متر در دقیقه حرکت کنند.
  • در بالابرهای کششی بدون گیربکس یا اصطلاحا گیرلس، حرکت آسانسور با استفاده از یک چرخ یا قرقره بزرگ متصل به موتور انجام می‌شود.
مطلب پیشنهادی:  اجزای برقی تاورکرین

انواع بالابر یا آسانسور کارگاهی

بالابرهای وینچ

با استفاده از زنجیر یا طناب‌های فولادی، بالابرهای وینچ را آویزان می‌کنند و جهت جابجایی آنها از نیروی رانش کمک می‌گیرند. این امر سبب شده در ساخت این نوع بالابر از قاب و وزنه استفاده نشود و آن را از دیگر انواع بالابر کارگاهی متمایز کند.

بالابرهای مغناطیسی

سیستم درونی بالابرهای مغناطیسی به‌گونه‌ای است که میدان مغناطیسی ایجاد کرده و با انجام فرایندهای دیگری، به حرکت درمی‌آید. به دلیل اینکه سیستم هوشمند کم‌نظیری در تولید این نوع آسانسور به‌کاررفته است، نسبت به سایر آسانسورهای کارگاهی از امنیت بیشتری برخوردار است و سیستم ترمز اضطراری آسانسور کارگاهی را دارد. از دیگر مزیت‌های بالابرهای مغناطیسی می‌توان به عدم نیاز به موتور و کابل و امکان استفاده از چند کابین در یک چاه آسانسور اشاره کرد.

بالابرهای کارگاهی

از انواع بالابر یا آسانسور کارگاهی به‌منظور جابجایی افراد و مصالح استفاده می‌شود و مهم‌ترین ویژگی آن این است که می‌توان ارتفاع آن را همراه افزایش ارتفاع ساختمان، زیاد کرد. از انواع آسانسورهای کارگاهی می‌توان تا ارتفاع بیش از 200 متر هم استفاده کرد.

سخن پایانی

در این مطلب سعی کردیم سوال انواع آسانسور کارگاهی چیست؟ را به شما پاسخ دهیم. خرید انواع آسانسور کارگاهی یکی از مهم‌ترین اصولی است که باید در هر کار موردتوجه قرار بگیرد. شما باید با توجه به فاکتورهای مختلف شغل خود با انواع آسانسور کارگاهی ازنظر کاربری آشنا شده و سپس مناسب‌ترین گزینه را انتخاب کنید. سایت اوج تاور کرین انواع بالابر با آسانسور کارگاهی را تولید کرده و به فروش رسانده همچنین برای نصب و راه‌اندازی تاورکرین به شما کمک می‌کند.

 

کلمه کلیدی اصلی: انواع آسانسور کارگاهی

عنوان سئو: با انواع آسانسور کارگاهی بیشتر آشنا شوید

متا: آشنایی با انواع آسانسور کارگاهی به شما کمک می‌کند که برای موارد خاص مانند کار در صنایع نفت یا کارگاه تولید مواد دارویی، بالابر مناسب خود را خریداری کنید.

5/5 - (2 امتیاز)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *